20. 12. 2011

Abindon Boys School


J-Pop / J-Rock

Abindon Boys School, skrátene A.B.S. je pop-rocková skupina pozostávajúca zo speváka Takanori Nishikawa, gitaristov Sunao a Hiroshi Shibasaki , a klávesistu  Kishi Toshiyuki. A.B.S. Vznikli v roku 2005.
Skupina je pomenovaná podľa skutočnej chlapšenskej školy v Anglicku. Preto členovia obvykle nosia školské uniformy a Takanori si dáva aj tlsté čierne okuliare.
Pôvodne boli Takanori, Sunao a Hiroshi v skupine T.M.Revolution.



Biografia

Ich prvý song Stay Away bol vydaný 16. marca 2005. Bola to pieseň pre anime Nana. Pôvodný sólový projekt Takanori Nishikawa spadol ako z jasného neba pričom sa vopred nikde nič nevedelo a neoznamovalo. Pieseň sa líšila od jeho obvyklých, ktoré spieval v T.M.Revolution.

O niekoľko mesiacov neskôr, vydali album Parade - Respective Tracks of Buck-Tick, aj s piesňou Dress, ktorá bola úplne s novým rockovým zvukom. Na počesť tomuto albumu obsahoval "brožúrky" s inými umelcami.

V tej istej dobe sa Hiroshi Shibasaki, Sunao a Toshiyaki Kishi podielali na produkcií niekoľkoých piesní mimo Under:Cover. Ďalší album bol vydaný onedlho, 1. januára 2006. Tieto piesne zneli perfektne na A.B.S. štýl.

V septembri 2006 bol oficiálny debut oznámený od Sony Music. Spolu s týmto oznámením, bol 6. decembra vydaný aj ich prvý singel Innocent Sorrow, ktorý bol použitý ako opening pre anime D-Gray-Man. Songu sa podarilo vyšplhať na všetky priečky Oricon. Innocent Sorrow bola považovaná za heavy rockovú pieseň s anglickými textami, ktoré boli použité aj pre film Death Note.

16. mája 2007 skupina vydala druhý singel Howling, ktorý bol použitý ako opening pre anime Darker Than Black. Ich tretí singel, Nephilim je openingom pre Playstation hru Folks/Soul. Bol vydaný 4.júla 2007.
--------------------------------------
Howling


Innocent Sorrow
--------------------------------------

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára