20. 12. 2011

Deathgaze


J-Rock/Metal/Visual Kei


Deathgaze je indies skupina s temnou stránkou visual kei, s kompletne čiernym make-upom a ťažkou, tvrdou hudbou. Ich hudba je silne prepletená s rytmom metalovej gitary, a hoci zasahuje až do heavy štýlu, len málokrát v nej nájdete pomalé, či kľudné štýli.

Napriek pomerne malému času od založenia, Deathgaze zaznamenala niekoľko problémov týkajúcich sa zoskupením kapely. Jeden z mála, ktorý neustále zmeny ustál, bol basista Ai.


História

Deathgaze vznikla v júli 2003 a originálne zoskupenie pozostávalo z Kanna, Ai (ex-Keil), Naoki a Hazuki, Berry.

Skupina začala svoju kariéru s 5. malými predstaveniami a vo februári 2004 vydala prvý maxi-singel z názvom 294036224052. Hazuki potom opustil skupinu, a ako náhrada za vokál, nastúpil lynch. a Kanna opustil post gitaristu kôli Puppet Mammy.
Namiesto obvyklej rekacie, rozpustenia skupiny, zostávajúci dvaja členovia kontaktovali Keilovo Naoto a Sou, bývali členovia skupiny Be≒Luna. Deathgaze bola zasa kompletná, a vo februári 2005 vydala svoj druhý singel Chaos. V auguste toho istého roku, vydali druhé tlačové vydanie, ktoré obsahovalo jednu novú pieseň. V novembri, vydali singel Downer a Deathgaze mali niekoľko turné a sólových koncertov nazvaných Drug Overdose Death.

Od vtedy, Deathgaze vydali ďalšie dva single a album v životnej veľkosti. Skupina tiež absolvovala dve vystúpenia s girugamesh pod názvom girugaze a deathgamesh. Bohužiaľ, v roku 2006 sa vokalista Sou, rozhodol opustiť skupinu kôli manželstvu. Takže Deathgaze ešte opäť hľadá svojho vokalistu.
---------------------------------------------------------------------------------------
   
---------------------------------------------------------------------------------------
Deathgaze - Abyss

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára