20. 12. 2011

Mandžu za 10 minút (Juppun de mizu manjú)

10 kúskov
Suroviny : 100g múčky katakuro-ko
2 pol. lyžice cukru
600 ml  vody
170 g sladej pasty z červených fazulí anko
Postup : Pastu anko rozdelíme na 10 rovnakých dielov.Vodu,katakur-ko a cukor dáme do hrnca na šporák a na miernom ohni miešame.Až sa hmota začne tahať a spriehladnovať,odstavíme z ohňa.
Potravinovú fóliu nastriháme na 10 kúskov.Vždy si nachystáme jedej kus fólie, na ktorú dáme trochu hmoty z hrnca,na nu trochu pasty anko a opäť hmotu z hrnca a celé zabalíme do fólie do tvaru gule.Opakujeme celkom 10x.Dáme schladiť do chladničky a podávame.

zdroj : japa-shop.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára