20. 12. 2011

Megamasso


Visual Kei/J-Rock/Pop

Megamasso je nová visual kei skupina, zaoložená Ryohei (ex-Ayabie). Ich hudba pripomína Ayabie, ktorej Ryohei bol významný skladateľ. Avšak, Megamasso vyrába nový, experimentálny zvuk, ktorý sa mieša z punkom, baladami, piánom, a pop-rockovými piesňami.

História

Nasledujúc jeho odchod z Ayabie, Ryohei bol rýchli a vytvoril Megamasso. Ako gitarista a skladateľ, sa spojil s Inzargi (vokály), Gou (basa) a Yuuta (bubny) na vytvorenie mladej, novej skupiny pod nezávislou značkou NXSIE Records.

Kôli Ryoheovím hyperaktívnym schopnostiam skladať, Megamasso bola schopná podporovať sami seba a ich prvý mini-album, Namida Neko, vydali 6.decembra 2006. Prvýkrát bolo predávané v Like an Edison v Osake, v Tokyu a Nagoje a potom skupina zažila 16. decembra prvý koncert. Neskôr, piesne z tohto vydania boli obsadené do Megamassovho druhého mini-slbumu, Kai no Me Tou no Zokuryou. Na konci decembra a začiatku nového roku, sa zúčastnili módnej vlne koncertu COUNTDOWN '06-'07.

Prvý koncert bol nafilmovaný a vydaný na DVD z názvom Mega-star Tokyo 21. februára 2007. DVD tiež zahrňovalo prvé CD skupiny v životnej veľkosti albumu, Yuki Sitatari Hoshi, ktoré udrelo na obchody 21. marca.

V júni sa Yuuta rozhodol opustiť skupinu, a ako dôvod dal, že Megamasso sa posúval iným hudobným smerom, než chcel ísť on sám. Skupina prijala nového bubeníka.

V júli vydali PV zbierkové DVD, nasledované LIPS, ďalším singlom, toto všetko v auguste. V októbri, zhruba 7 mesiacov po vydaní ich prvého albumu, Megamasso predviedlo nový album, Mataku Yoru. Neskôr, v tom istom mesiaci, sa predviedli v FM NACK5 19th Anniversary ~ Nignteen's Map Halloween Party a uskutočnili mnoho koncertov.

S rýchlim vydaním a predstaveniami, sa Megamasso stala skupinou v pohybe a na vzostupe. Skupina tejto jedinečnej a talentovanej skupiny vytvorila svoj prvý vlastný experimentálny štýl hudby a chystá sa vytvoriť svoju vlastnú značku na trhu. U Megamasso si môžeme byť istý, že etše veľa ponúknu na japonskej hudobnej scéne.
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Megamasso - Beautiful Girl

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára