20. 12. 2011

Hangry & Angry

J-Pop / Rock / Techno
 

Hangry & Angry je hudobný projekt z dielne populárneho japosnkého návrhára h.NAOTO. Dvojčlenná kapela je tvorená z bývalých Morning Musume členov. Vokalistky Hitomi Yoshizawa a Rika Ishikawa, hrajú Hangry a Angry.

Veľká časť je založená na módnom image skupiny, avšak, obe členky sú skúsené speváčky a dokážu nájsť rovnováhu medzi módnymi ikonami a umelcami. Hudobný štýl je zmesica rocku, punku, techna a popu.

História

Originálne postay Hangry & Angry boli ilustrované Gashicon. Dve postavy Hangry & Angry sú koncipované v "gurokawa" (grotesknom/rozkošnom) štýle. Podľa ich príbehu, dve postavy cestovali z budúcnosti domov na H44 Star Nebula v ich "LOVE MACHINE". Ich misiou je chrániť súčastnú Zem od globálneho oteplovania.

10. októbra 2008, Hangry & Angry otvorili oficiálne japosnký MySpace. Za štyri dni dosiahla stránka obrovskú návštevnosť. Na začiatku novembra skupina podporovala kampaň, ktorá viedla oblasťou Harajuku v Tokyu, táto akcia oznamovala začiatok pôsobenia Hangry & Angry.

19. novembra, vydali prvý mini-album Kill Me Kiss Me. Toto album bolo vydané v Japonsku a USA.

Hangry & Angry predviedli svoj prvý koncert 28. novembra na Shibuya C.C.Lemon Hall. Je tiež dôležité vedieť, že visual rocková hviezda Izam (z Shana) je producentom Hangry & Angry, a vytvára ich silný ale rozkošný rockový style.

V roku 2009 skupina plánuje turné Japonskom, USA a Európou.
---------------------------------------------------------------------------------------
   
---------------------------------------------------------------------------------------
Hangry & Angry - Kill me Kiss me

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára