pre 4 osoby
Suroviny : 1 plátok hanpen (rybie cesto)
1/4 šalátovej uhorky
200g bieleho jogurtu
3 lyzice sezamového oleja
1 lyžica ryžoveho octa
1 lyžičku čierneho korenia
Príprava : Hanpen nakrájame na centimetrové kocky,z paradajky výjmeme semienka a dužinu nakrájame rovnako ako hanpen.Uhorky nakrájame na plátky.
V mise zmiešame jogurt,sezamový olej,ocot a korenie.Pridáme hanpen,paradajku,uhorku a poriadne premišame.
Suroviny : 1 plátok hanpen (rybie cesto)
1/4 šalátovej uhorky
200g bieleho jogurtu
3 lyzice sezamového oleja
1 lyžica ryžoveho octa
1 lyžičku čierneho korenia
Príprava : Hanpen nakrájame na centimetrové kocky,z paradajky výjmeme semienka a dužinu nakrájame rovnako ako hanpen.Uhorky nakrájame na plátky.
V mise zmiešame jogurt,sezamový olej,ocot a korenie.Pridáme hanpen,paradajku,uhorku a poriadne premišame.
zdroj : japa-shop.cz
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára