6 kúskov
Suroviny :
40 g múčka "shirotama-ko"
90 g sladká pasta z červených fazulí "anko"
3 pol. lyžice vody
1 pol. lyžica cukru
1 čaj. lyžica masla
biele sezamové semienka
olej
potravinová fólia na zabalenie
Príprava : Do misy dáme shirotama-ko,postupne pridávame vodu a miešame. Potom pridáme cukor a zmeknuté maslo.Zmiešame,dobre zapracujeme všetky prísady.Zabalíme do potravinovej fólie a necháme 40 minút odpočinúť.
Pastu z fazulí rozdelíme na 6 dielov,rovnako rozdelíme aj odpočinutú hmotu,ktorú spracujeme do guličiek a naplníme fazulovou pastou.Obalujeme v sezame.
Trúbu predhrejeme na 200 °C,pečieme zhruba 8 minút.
Podávať môžeme studené aj teplé.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára